Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

RDP Holland mag Roodwild Participaties overnemen (concentratiebesluit)

RDP Holland B.V. mag Roodwild Participaties B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 3 februari 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • RDP Holland B.V. is opgericht voor deze transactie en heeft dus nog geen bedrijfsactiviteiten en zal enkel als houdstermaatschappij fungeren.
  • Roodwild Participaties B.V. is de moedervennootschap van Pack-it B.V., FORA Folienfabrik GmbH en Fora Handelsgesellschaft mbH
  • Pack-it is een leverancier van huishoudelijke artikelen die gedistribueerd worden via het retail- en foodservicekanaal in Europa.
  • FORA Folienfabrik GmbH produceert huishoudfolie voor de Europese en niet-Europese markt. Fora levert haar producten voornamelijk aan bekende supermarkt- en discountketens, food retail ketens en horeca- en grootverbruikersbedrijven.
  • Fora Handelsgesellschaft mbH is opgericht met het oog op de splitsing van de activiteiten van FORA Folienfabrik GmbH in productieactiviteiten en verkoopactiviteiten.
 

Documenten

RDP Holland mag Roodwild Participaties overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.74 KB)