Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Quadrum Investment Fund III wil Avit Group en Wingmen Solutions S/A overnemen (concentratiemelding)

Quadrum Investment Fund III B.V. wil Avit Group B.V. en Wingmen Solutions S/A overnemen. De bedrijven hebben op 4 januari 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Quadrum is een houdstermaatschappij die valt onder de groep van Quadrum Capital B.V. (Quadrum Capital). Quadrum Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, bestaand uit een viertal investeringsfondsen. De portfolio bedrijven van Quadrum Capital zijn actief in diverse sectoren, waaronder IT.
  • Avit is actief op het gebied van IT-diensten en oplossingen. Avit Group richt zich daarbij voornamelijk op enterprise networking, collaboration & workspace, integrated cybersecurity en application integration.
  • Wingmen is ook actief op het gebied van IT-dienstverlening en heeft als expertises network, security, datacenters, cloud en service & operations. Wingmen is uitsluitend actief in Denemarken.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355