Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Quadrum Investment Fund III mag Avit Group en Wingmen Solutions S/A overnemen (concentratiebesluit)

Quadrum Investment Fund III B.V. mag Avit Group B.V. en Wingmen Solutions S/A overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 18 januari 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig? 

  • Quadrum is een houdstermaatschappij die valt onder de groep van Quadrum Capital B.V. (Quadrum Capital). Quadrum Capital is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, bestaand uit een viertal investeringsfondsen. De portfolio bedrijven van Quadrum Capital zijn actief in diverse sectoren, waaronder IT.
  • Avit is actief op het gebied van IT-diensten en oplossingen. Avit Group richt zich daarbij voornamelijk op enterprise networking, collaboration & workspace, integrated cybersecurity en application integration.
  • Wingmen is ook actief op het gebied van IT-dienstverlening en heeft als expertises network, security, datacenters, cloud en service & operations. Wingmen is uitsluitend actief in Denemarken.
 

Documenten

Quadrum Investment Fund III mag Avit Group en Wingmen Solutions S/A overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.83 KB)