Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit Wholesale line rental 2009-2011 (vaste telefonie)

In het besluit Wholesale line rental 2009-2011 (WLR-II) bepaalt OPTA de tariefregulering voor de wederverkoop van de vaste telefoniedienst door KPN oftewel wholesale line rental. Hierdoor kunnen andere partijen de telefoniedienst van KPN doorverkopen en stimuleert OPTA de concurrentie op de consumenten- en zakelijke markt voor vaste telefonie.

Dit besluit is 21 september 2009 als ontwerpbesluit WLR-II gepubliceerd. Marktpartijen en andere belanghebbenden hebben vervolgens tot en met 2 november 2009 op het ontwerpbesluit kunnen reageren. OPTA heeft de reacties van deze partijen meegenomen in het definitieve besluit.

Status
 

Het besluit is in werking getreden op 16 december 2009 en bevat tarieven vanaf 1 januari 2009.

Nationale consultatie
 

- Zienswijze van UPC op het ontwerp marktanalyse besluit WLR-II
- Zienswijzen van marktpartijen op het ontwerp marktanalyse besluit WLR-II
- Zienswijze van KPN op het ontwerp marktanalyse besluit WLR-II
- Ontwerpbesluit Wholesale line rental 2009-2011 (vaste telefonie)
 

Het besluit kunt u hieronder downloaden


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook