Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar sanctiebesluit inzake niet-meewerken (6719)

Beslissing op bezwaar tegen het besluit van 10 november 2009 (6719/34), waarin de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit aan betrokkene een boete heeft opgelegd van EUR 100.000 wegens het niet-meewerken aan een NMa-onderzoek. De NMa heeft het bezwaar ongegrond verklaard. De boete is echter verlaagd van EUR 100.000 naar EUR 90.000. Bij het opleggen van de boete in november 2009 heeft de NMa rekening gehouden met de financiƫle positie van die persoon. In de bezwaarprocedure heeft betrokkene nadere informatie omtrent zijn financiƫle positie aan de NMa verstrekt. Die informatie geeft aanleiding tot verlaging van de boete.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak