Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NMa stuurt wijzigingsbrief voor technische codes gas

Schriftelijke zienswijzen op het voorstel van de gezamenlijke netbeheerders konden tot en met 31 mei 2005 bij DTe worden ingediend. Op 14 juni 2005 is bij DTe een hoorzitting over het voorstel gehouden.

Naar aanleiding van het voorstel van de gezamenlijke netbeheerders, de ontvangen zienswijzen en de hoorzitting, is aan de gezamenlijke netbeheerders per brief van 5 oktober 2005 verzocht hun voorstel aan te passen.

Hieronder treft u aan het verslag van de hoorzitting en kopie van de brief aan de gezamenlijke netbeheerders. In dit laatste stuk is aangegeven hoe de verdere procedure zal verlopen.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak