Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Besluit op bezwaar inzake geschil Roto Smeets B.V. vs. Stedin B.V.

De Raad heeft het bezwaarschrift van Roto Smeets B.V. gericht tegen het geschilbesluit van 11 november 2008 ongegrond verklaard. Tot 1 februari 2007 was Roto Smeets B.V. voor de bepaling van het toepasselijke transportafhankelijke verbruikers transporttarief door netbeheerder Stedin B.V. ingedeeld in de tariefcategorie MS-transport. Deze tariefcategorie is echter per 1 februari 2007 komen te vervallen, waarna Roto Smeets B.V. werd ingedeeld in tariefcategorie MS. De Raad komt tot de conclusie dat Roto Smeets B.V. na het vervallen van de categorie MS-transport in de categorie MS terecht komt en houdt daarbij vast aan zijn standpunt in het geschilbesluit.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook

Meer in deze zaak