Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Uitnodiging Industry Group bijeenkomst implementatie marktanalyse postsector

Meld u aan voor de Industry Group bijeenkomst implementatie marktanalyse postsector

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) nodigt postvervoerbedrijven uit deel te nemen aan een Industry Group bijeenkomst op 4 september 2017. Bent u een postvervoerbedrijf? Meld u zich dan voor 30 augustus 2017 aan voor deze bijeenkomst.

Waar gaat de bijeenkomst over?

Op 27 juli 2017 publiceerde de ACM het marktanalysebesluit 24-uurs zakelijke post. Hierin stelt de ACM vast dat PostNL aan andere postvervoerbedrijven toegang moet blijven geven tot zijn bezorgnetwerk en welke voorwaarden PostNL hiervoor mag hanteren. De ACM legt dit in het marktanalysebesluit vast in een aantal verplichtingen, namelijk een toegangs-, tarief- en transparantieverplichting. Tijdens deze bijeenkomst zal de ACM haar marktanalysebesluit en de daarin vastgelegde verplichtingen nader toelichten. Ook geeft de ACM inzicht in het proces van implementatie van de tariefverplichting. Vervolgens zal PostNL zijn visie geven op het proces van implementatie van de verplichtingen over het referentieaanbod.

Praktische informatie

Maandag 4 september van 10.00 tot 11.30 uur

De bijeenkomst vindt plaats bij de ACM, Muzenstraat 41, 2511 WB Den Haag.

Aanmelden kan tot 30 augustus 2017

Bent u een postvervoerbedrijf en heeft u zich nog niet aangemeld voor deze bijeenkomst? Dan kunt u zich tot uiterlijk 30 augustus aanmelden. Stuur hiervoor een e-mail naar Post-MA [at] acm [punt] nl met de naam en de functie van de deelnemers namens uw organisatie.