Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

MCO-plan ter goedkeuring ingediend

NEMOs hebben een plan voor uitvoering van de gezamenlijke marktkoppelingsbeheerder-functies (MCO-plan) ter goedkeuring voorgelegd.

Als onderdeel van de implementatie van de Richtsnoeren voor capaciteitstoewijzing en congestiebeheer (CACM Verordening) hebben de NEMOs Nord Pool Spot AS en APX Power BV het MCO-plan aan ACM ter goedkeuring voorgelegd. Dit is voorgeschreven op grond van artikel 7, derde lid, van de CACM Verordening. In het MCO-plan moet beschreven staan hoe NEMOs de MCO-functies gezamenlijk zullen opzetten en uitvoeren. De Europese NEMO’s hebben het MCO-plan gezamenlijk opgesteld.

ACM dient binnen zes maanden een besluit te nemen op het voorstel.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak