Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Brief aan NS en Connexxion over proef eenmaal in- en uitchecken op ‘Valleilijn’

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) ziet geen grote risico’s voor de concurrentie bij de proef met éénmalig in– en uitchecken op de Valleilijn. Het wordt voor alle reizigers tijdens de proef goedkoper en makkelijker om op de Valleilijn te reizen. Op deze manier is deze tijdelijke samenwerking gunstig voor reizigers. ACM eist wel waarborgen zodat de Nederlandse Spoorwegen (NS) en Connexxion  tijdens de proef  zo min mogelijk  bedrijfsgevoelige informatie uitwisselen. Die informatie mag namelijk na afloop van de proef niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden of bij toekomstige aanbestedingen.   De proef duurt maximaal een jaar.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak