Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Ontwerpbesluit De Boer Dintelmond Vastgoed voor elektriciteitsnet te Moerdijk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzocht of het redelijk is dat De Boer Dintelmond Vastgoed een ontheffing krijgt voor het beheer van zijn eigen elektriciteitsnet.

ACM is van plan om De Boer Dintelmond Vastgoed geen ontheffing te verlenen. Belanghebbenden hebben vanaf 17 september 2015 6 weken de tijd om te reageren op het ontwerpbesluit.

Terinzagelegging ontwerpbesluit ontheffingsaanvraag De Boer Dintelmond Vastgoed

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot 30 oktober 2015 ter inzage op het kantoor van ACM. Wilt u deze stukken inzien? Maak dan een afspraak met de directie Energie van ACM via telefoonnummer 070 – 722 20 00.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt tot en met 29 oktober 2015 reageren op het ontwerpbesluit. Stuur uw schriftelijke zienswijze per post op naar:
Autoriteit Consument & Markt
Directie Energie
Postbus 16326
2500 BH  Den Haag

Wij verzoeken u om een digitaal exemplaar van uw schriftelijke zienswijze te mailen naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 14.0472.30.

Hoorzitting

Op 22 oktober 2015 organiseert ACM een hoorzitting voor belanghebbenden. Aanmelden voor deze hoorzitting kan tot 2 oktober 2015 via een e-mail naar secretariaat [punt] de [at] acm [punt] nl (secretariaat[dot]de[at]acm[dot]nl) o.v.v. zaaknummer 14.0472.30. Geef hierbij aan of u spreektijd wenst. De hoorzitting gaat niet door als er geen verzoeken voor spreektijd zijn. ACM informeert u tijdig hierover.

Meer informatie over het aanvragen van ontheffingen:

 

Documenten

Ontwerpbesluit De Boer Dintelmond Vastgoed voor elektriciteitsnet te Moerdijk (PDF - 468.03 KB)