Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Last onder dwangsom Delta Netwerkbedrijf

Delta Netwerkbedrijf moet binnen 6 maanden naam en beeldmerk aanpassen om verwarring te voorkomen. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vastgesteld dat de naam en het beeldmerk van Delta Netwerkbedrijf haar onvoldoende onderscheiden van andere Delta-onderdelen, die commerciƫle diensten leveren.

Deze andere Delta-onderdelen kunnen daardoor profiteren van de naamsbekendheid die Delta Netwerkbedrijf als netbeheerder heeft. Dit kan leiden tot concurrentievervalsing en levert een overtreding op van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak