Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Zienswijze Stedin op ontwerpbesluiten ontheffingsaanvragen Chemours elektriciteitsnet Dordrecht

Netbeheerder Stedin is het eens met twee ontwerpbesluiten die de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 maart 2015 heeft gepubliceerd.

Stedin merkt op dat de twee transformatoren niet kunnen worden aangemerkt als een elektriciteitsnet. Volgens Stedin maken de transformatoren deel uit van het stelsel van verbindingen achter de aansluiting die Chemours Netherlands B.V. heeft op het net van Stedin.

ACM wil in haar ontwerpbesluiten geen ontheffing geven aan Chemours voor het beheer van twee transformatoren met toebehoren, gelegen op een bedrijfsterrein aan de Baanhoekweg 22 te Dordrecht. En ook niet voor het beheer van  een stelsel van verbindingen  gelegen op datzelfde bedrijfsterrein.
 


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Meer in deze zaak