Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Aanmelden seminar regulering elektronische communicatienetwerken 1 juli 2015

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) organiseert op woensdagmiddag 1 juli 2015 een seminar over de netwerkregulering van de toekomst. De vraag die ACM daarbij stelt is: welke netwerkregulering draagt het meeste bij aan innovatieve en concurrerende elektronische communicatiemarkten in Nederland?

ACM  is een visie aan het bepalen op de herziening van het huidige Europese reguleringskader (zie achtergrond). Daarbij wil ACM in aanvulling op haar eigen expertise en ervaring, graag van experts horen wat zij vinden. ACM heeft de volgende experts bereid gevonden om op deze middag hun visie te geven:

  • prof. dr. Alexandre De Streel (Universiteit Namen),
  • prof. dr. Pier Luigi Parcu (Florence School of Regulation/European University Institute),
  • dr. Ulrich Stumpf (Wissenschaftliches Institut für Infrastruktur und Kommunikationsdienste),
  • dr. Bert Tieben (SEO Economisch Onderzoek).

De bijeenkomst begint om 13.00 uur ten kantore van ACM. Na de bijdragen van de sprekers is er ruimte voor discussie met de deelnemers in de zaal. De middag zal worden afgesloten met een borrel. De voertaal voor de middag is Engels. Voor meer informatie: Dana [punt] Broer-Troe [at] ACM [punt] nl (Dana[dot]Broer-Troe[at]ACM[dot]nl)

Achtergrond

Met het publiceren van de Digital Single Market op 6 mei 2015 heeft de Europese Commissie het startschot gegeven van de herziening van het Europese telecom kader. Een van de cruciale delen van het kader ziet toe op de wijze waarop elektronische communicatienetwerken gereguleerd worden. Regulering vindt nu plaats indien er aanmerkelijke marktmacht (AMM) wordt vastgesteld.

Aanmelding gesloten

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor dit seminar.


Bijlagen

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.