Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Rol en taken ACM bij aanbestedingen in het openbaar vervoer

De Tweede Kamer signaleert problemen bij concessieverleningen in het openbaar vervoer. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) informeert de Tweede Kamer over de rol en de taken van ACM. Ook geeft ACM haar mening over het feit dat vervoerders bij het verlenen van een concessie (veelvuldig) juridische procedures voeren.

De vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Milieu heeft ACM uitgenodigd voor een rondetafelgesprek op 30 april 2015 over concessieverlening in het openbaar vervoer.

Aanleiding zijn berichten in de media over vermeende afspraken tussen vervoerders over het voeren van procedures na de verlening van concessies in het openbaar vervoer. Daarnaast is de Commissie geïnteresseerd in de bredere context van deze berichten.
 


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook