Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM Signaal 2015

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) neemt actief deel aan het publieke debat. ACM vraagt aandacht van overheid, politiek en bedrijfsleven wanneer aanpassing van (voorgenomen) regels, beleid of activiteiten kunnen bijdragen aan een betere bescherming van de publieke belangen die binnen haar taakuitvoering vallen.

In het ‘Signaal 2015’ duidt ACM haar rol als mededingingstoezichthouder bij private samenwerkingsafspraken rond duurzaamheid. Vervolgens gaat ACM in op de steeds sterkere invloed van innovatieve vormen van digitale dienstverlening op verdienmodellen van bedrijven en vraagstukken rond concurrentie en consumentenbescherming. Tot slot komt een aantal uitdagingen aan de orde rond het zorgstelsel en in de energiesector.


Documenten

We doen ons best om documenten toegankelijk te maken. Helaas lukt dat niet altijd. Kunt u de tekst van een document op onze website niet lezen met een schermlezer of kunt u de kleuren van grafieken niet onderscheiden? Stuur ons een email. We nemen binnen een week contact met u op. En we proberen u binnen 4 weken een toegankelijke versie te sturen.

Zie ook