Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Consultatie ontwerpbesluit herstel marktanalyse vaste telefonie 2012

Waarom deze consultatie?

In september 2014 oordeelde het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) dat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor het besluit marktanalyse vaste telefonie 2012 de afbakening van de retailmarkt en de wholesalemarkt voor tweevoudige gesprekken niet voldoende had gemotiveerd. Ook moet ACM van het CBb kijken naar de positie van KPN op de retailmarkt voor enkelvoudige gesprekken, in aanwezigheid van wholesaleregulering. Het besluit is verder in stand gelaten. ACM voldoet nu aan de opdracht van het CBb door een herstelbesluit te nemen en dit besluit te consulteren.

Wie mag reageren?

Iedereen die belang heeft bij het besluit kan reageren.

Tot wanneer kan ik reageren?

We ontvangen uw reactie graag uiterlijk 4 februari 2015.

Hoe kan ik reageren?

Let op: wij willen uw reactie zowel per post als per e-mail ontvangen, onder vermelding van “Ontwerpbesluit herstel marktanalyse vaste telefonie 2012”

per e-mail: Programma-MA [at] acm [punt] nl (Programma-MA[at]acm[dot]nl)

Per post:

Autoriteit Consument & Markt
t.a.v. Directie Telecom, Vervoer en Post
Postbus 16326
2500 BH Den Haag

Vertrouwelijke gegevens

Bij uw reactie verzoekt ACM u aan te geven welke gegevens vertrouwelijk zijn. Als u vindt dat gegevens vertrouwelijk zijn, dan moet u uitleggen waarom dat zo is.

Ook moet u dan zowel een vertrouwelijke als een openbare versie van uw reactie opsturen.

Mondelinge toelichting

Als u uw reactie nog mondeling wilt toelichten dan kunt u dit laten weten via: Programma-MA [at] acm [punt] nl (Programma-MA[at]acm[dot]nl).

Meer informatie

 

Documenten

Consultatie ontwerpbesluit herstel marktanalyse vaste telefonie 2012 (PDF - 627.62 KB)

Zie ook

Meer in deze zaak