Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Voorstel Westland Infra Netbeheer voor tarieven 2015 regionaal netbeheer elektriciteit

Westland Infra Netbeheer B.V. beheert een regionaal netwerk van elektriciteitskabels in Nederland en lost storingen op. Voor deze wettelijke taken mag Westland kosten in rekening brengen bij consumenten en bedrijven. Deze kosten zijn een vast onderdeel van de energierekening.

Westland Infra Netbeheer heeft uiterlijk op 26 september 2014 een voorstel ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de tarieven die zij in 2015 in rekening wil brengen. ACM beoordeelt dit voorstel en bepaalt naar verwachting in november 2014 de hoogte van de tarieven.

ACM publiceert het tarievenvoorstel van Westland op haar website. ACM heeft eventuele vertrouwelijke informatie uit het tarievenvoorstel verwijderd. Belanghebbenden kunnen tot en met 17 oktober 2014 op het tarievenvoorstel reageren. Belanghebbenden zijn bijvoorbeeld brancheorganisaties van grote afnemers en consumentenorganisaties.

Meer informatie


 

 

Documenten

Voorstel Westland Infra Netbeheer voor tarieven 2015 regionaal netbeheer elektriciteit (XLSX - 79.12 KB)