Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Parcom Capital Management wil Ruha Holding overnemen (concentratiemelding)

Parcom Capital Management B.V. wil Ruha Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 14 juli 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Parcom Capital Management: is een vooraanstaande investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in mid-market private equity, voornamelijk in de Benelux. De portfolio ondernemingen van Parcom zijn o.a. actief op het gebied van aluminiumbewerking, productie van diervoeding, productie van vleeswaren, bouw van jachten, woningbouw en detailhandel (Hema).
  • Ruha Holding: is een holdingvennootschap met negen dochtervennootschappen die gezamenlijk de Elektramat Groep vormen. De Elektramat Groep is een online groothandel in elektrotechnische producten, waaronder op maat gemaakte elektrische panelen, stoppenkasten en aanverwante producten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355