Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Parcom Capital Management mag Ruha Holding overnemen (concentratiebesluit)

Parcom Capital Management mag Ruha Holding overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 31 juli 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Parcom Capital Management: is een vooraanstaande investeringsmaatschappij die door middel van investeringen actief is in mid-market private equity, voornamelijk in de Benelux. De portfolio ondernemingen van Parcom zijn o.a. actief op het gebied van aluminiumbewerking, productie van diervoeding, productie van vleeswaren, bouw van jachten, woningbouw en detailhandel (Hema).
  • Ruha Holding: is een holdingvennootschap met negen dochtervennootschappen die gezamenlijk de Elektramat Groep vormen. De Elektramat Groep is een online groothandel in elektrotechnische producten, waaronder op maat gemaakte elektrische panelen, stoppenkasten en aanverwante producten.
 

Documenten

Openbaar besluit Parcom Capital Management - Ruha Holding (PDF - 96.45 KB)