Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Openbare stukken naar aanleiding van Woo- en informatieverzoeken

Op deze pagina staat de informatie die de ACM naar aanleiding van een verzoek tot openbaarmaking heeft gepubliceerd.
Wilt u dat de ACM bepaalde stukken openbaar maakt? Kijk dan op de pagina Woo-verzoeken en informatieverzoeken.

Woo-besluit over documenten rond de marktanalyse NPO Gemist/Start on demand

De ACM publiceert een document na een openbaarmakingsverzoek over documenten rondom de totstandkoming van marktanalyse wijzigingen NPO Gemist/Start on demand.

Woo-besluit over samenwerkingsprotocol ACM en AP

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) publiceert stukken over de implementatie van het samenwerkingsprotocol tussen de en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). De stukken zijn opgevraagd in een Woo-procedure.

Woo-besluit notitie salderingsregeling

De ACM publiceert stukken over de totstandkoming van de notitie salderingsregeling en geeft daarbij een toelichting. De stukken zijn opgevraagd in een Woo-procedure.

Woo-besluit documenten over Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH)

De ACM maakt documenten openbaar die te maken hebben met de inkoop van hulpmiddelen door het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH). Dat heeft de ACM besloten na een verzoek op basis van de Wet Open Overheid.

Woo-besluit documenten EU herziening Groepsvrijstelling Verticale Overeenkomsten

De ACM maakt geen documenten openbaar die te maken hebben met de herziening van de EU Verordening Groepsvrijstelling Verticale Overeenkomsten en Verticale Richtsnoeren. Dat heeft de ACM besloten na een verzoek op basis van de Wet Open Overheid.