Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NPM Capital wil indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Caspar de Haan (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

NPM Capital N.V. wil  indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Caspar de Haan Beheer B.V. De bedrijven hebben op 18 mei 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • NPM Capital N.V. is een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij, met hoofdkantoor in Nederland, met deelnemingen in ondernemingen in diverse sectoren, waaronder de automobielsector, voeding, gezondheidszorg en industriële dienstverlening. NPM Capital is indirect een 100% dochteronderneming van SHV Holdings N.V.
  • Caspar de Haan Beheer B.V. is actief als full-service dienstverlener in vastgoedonderhoud, welke dienstverlening bestaat uit dagelijks onderhoud (reparaties), planmatige onderhoud (gevelonderhoud, schilderwerk, meerjarig  onderhoud), renovatie- (verduurzaming) en brandveiligheidswerkzaamheden binnen de woning- en utiliteitsbouw sector.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355