Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NPM Capital mag indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Caspar de Haan (concentratiebesluit)

NPM Capital N.V. mag indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Caspar de Haan B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 31 mei 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig? 

  • NPM Capital N.V. is een wereldwijd actieve investeringsmaatschappij, met hoofdkantoor in Nederland, met deelnemingen in ondernemingen in diverse sectoren, waaronder de automobielsector, voeding, gezondheidszorg en industriële dienstverlening. NPM Capital is indirect een 100% dochteronderneming van SHV Holdings N.V. 
  • Caspar de Haan Beheer B.V. is actief als full-service dienstverlener in vastgoedonderhoud, welke dienstverlening bestaat uit dagelijks onderhoud (reparaties), planmatige onderhoud gevelonderhoud, schilderwerk, meerjarig onderhoud), renovatie- (verduurzaming) en brandveiligheidswerkzaamheden binnen de woning- en utiliteitsbouw sector. 
     
 

Documenten

NPM Capital mag indirecte uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Caspar de Haan (concentratiebesluit) (PDF - 38.32 KB)

Zie ook

Meer in deze zaak