Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Newco Services I mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Lith Bouwbedrijf (concentratiebesluit)

Newco Services I B.V., een onderdeel van Scheybeeck Participaties III B.V., mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Lith Bouwbedrijf B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 2 oktober 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Newco Services I wordt (indirect) beheerd door Scheybeeck Participaties III B.V. een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Scheybeeck Participaties B.V. Scheybeeck is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert. Zij richt zich met name op ondernemingen actief in verhuur, onderhoud en service, technische dienstverlening, veiligheid, transport en logistiek en bouw en ontwikkeling.
  • Van Lith Bouwbedrijf is een onderneming actief op het gebied van onderhoud en renovatie van onroerend goed in Noord-Holland. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit renovatiewerkzaamheden, dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en duurzaamheidsverbeteringen. Dit doet Van Lith Bouwbedrijf met name voor woningcoƶperaties en commerciĆ«le vastgoedbeheerders. Daarnaast is Van Lith Bouwbedrijf gespecialiseerd in bouw voor farmaceutische bedrijven.
 

Documenten

Newco Services I mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Lith Bouwbedrijf (concentratiebesluit) (PDF - 97.58 KB)