Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Newco Service I wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Lith Bouwbedrijf (concentratiemelding)

Newco Service I B.V., een onderdeel van Scheybeeck Participaties III B.V, wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Van Lith Bouwbedrijf B.V. De bedrijven hebben op 20 september 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Newco Services I wordt (indirect) beheerd door Scheybeeck Participaties III B.V. een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Scheybeeck Participaties B.V. Scheybeeck is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert. Zij richt zich met name op ondernemingen actief in verhuur, onderhoud en service, technische dienstverlening, veiligheid, transport en logistiek en bouw en ontwikkeling.
  • Van Lith Bouwbedrijf is een onderneming actief op het gebied van onderhoud en renovatie van onroerend goed in Noord-Holland. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit renovatiewerkzaamheden, dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en duurzaamheidsverbeteringen. Dit doet Van Lith Bouwbedrijf met name voor woningcoƶperaties en commerciĆ«le vastgoedbeheerders. Daarnaast is Van Lith Bouwbedrijf gespecialiseerd in bouw voor farmaceutische bedrijven.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355