Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

NewCo Service II mag Logchies Afbouw, Logchies Renovatie en Onderhoud, Logchies Renovatiewerken en Logchies Support overnemen (concentratiebesluit)

NewCo Service II B.V. (hierna NewCo), een onderdeel van Scheybeeck Participaties III B.V., mag Logchies Afbouw B.V., Logchies Renovatie en Onderhoud B.V., Logchies Renovatiewerken B.V. en Logchies Support B.V. (hierna Logchies) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 9 november 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • NewCo wordt (indirect) beheerd door Scheybeeck Participaties III B.V., een holdingmaatschappij die op haar beurt (al dan niet indirect) wordt bestuurd door Scheybeeck B.V. Scheybeeck is een onafhankelijke participatiemaatschappij die met eigen vermogen investeert. Zij richt zich met name op ondernemingen actief in verhuur, onderhoud en service, technische dienstverlening, veiligheid, transport en logistiek en bouw en ontwikkeling.
  • Logchies is werkzaam op het gebied van onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed voor opdrachtgevers. De activiteiten van Logchies bestaan onder meer uit (i) het verduurzamen van klein- tot grootschalige complexen, (ii) gevelonderhoud, (iii) mutatie en dagelijks onderhoud, (iv) vastgoedadvies en (v) bewonersparticipatie en -communicatie. De opdrachtgevers van Logchies zijn met name woningcorporaties en beleggers. Logchies is actief in Noord-Holland.
 

Documenten

NewCo Service II mag Logchies Afbouw, Logchies Renovatie en Onderhoud, Logchies Renovatiewerken en Logchies Support overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 98.13 KB)