Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Kartesia Management wil Integrative Interventions Group overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Kartesia Management S.à r.l. (hierna: Kartesia Management) wil via KSO I Topco S.à r.l. (hierna: Kartesia Topco) Integrative Interventions Group B.V. (hierna: Integrative Interventions Group) overnemen. De bedrijven hebben op 2 oktober 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Kartesia Management is een alternatieve beleggingsinstelling en private aanbieder van kapitaaloplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven en is met op maat gemaakte financieringen actief in Europa. Kartesia Topco is een indirecte dochteronderneming van Kartesia Management.
  • Integrative Interventions Group is de houdstermaatschappij van ambulante sGGZ-zorgaanbieders Het Rughuis Holding B.V. (hierna: Het Rughuis) en Premium Healthcare Interventions (PHI) Holding B.V. (hierna: PHI).
    • Het Rughuis richt zich met zes vestigingen in Nederland op de pijnverlichting van ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijnstoornissen.
    • oPHI richt zich met acht vestigingen in Nederland op de intensieve behandeling van multimorbide somatische symptoomstoornissen, angst, depressie en ernstige, niet direct te verklaren, aanhoudende lichamelijke klachten.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt 
Directie Zorg 
Postbus 16326 
2500 BH Den Haag 
Telefoon: (070) 722 2000 
Telefax: (070) 722 2355 
%20ACM-Post [at] acm [punt] nl (ACM-Post[at]acm[dot]nl)