Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Kartesia Management mag Integrative Interventions Group overnemen (concentratiebesluit)

Kartesia Management S.à r.l. (hierna: Kartesia Management) mag, via KSO I Topco S.à r.l. (hierna: Kartesia Topco), Integrative Interventions Group B.V. (hierna: Integrative Interventions Group) overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt (hierna: ACM) op 17 oktober 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Kartesia Management is een alternatieve beleggingsinstelling en private aanbieder van kapitaaloplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven en is met op maat gemaakte financieringen actief in Europa. Kartesia Topco is een indirecte dochteronderneming van Kartesia Management.
  • Integrative Interventions Group is de houdstermaatschappij van ambulante sGGZ-zorgaanbieders Het Rughuis Holding B.V. (hierna: Het Rughuis) en Premium Healthcare Interventions (PHI) Holding B.V. (hierna: PHI).
    • Het Rughuis richt zich met zes vestigingen in Nederland op de pijnverlichting van ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijnstoornissen.
    • ooPHI richt zich met acht vestigingen in Nederland op de intensieve behandeling van multimorbide somatische symptoomstoornissen, angst, depressie en ernstige, niet direct te verklaren, aanhoudende lichamelijke klachten.

Kan ik reageren op het besluit van de ACM?

Dat kan als u een belang heeft bij dit besluit en als u dat binnen zes weken doet. Deze zes weken termijn start op de dag dat bovenstaande ondernemingen geïnformeerd zijn over het besluit van de ACM. U reageert door een brief aan de Rechtbank Rotterdam te sturen met daarin een onderbouwing waarom uw belangen door dit besluit worden geschaad. U kunt deze brief sturen naar:

Rechtbank Rotterdam 
Sector bestuursrecht 
Postbus 50951 
3007 BM Rotterdam

 

Documenten

Kartesia Management mag Integrative Interventions Group overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 97.18 KB)