Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Innovus Holding wil Movares Group overnemen (concentratiemelding)

Innovus Holding B.V. wil Movares Group B.V. overnemen. De bedrijven hebben de Autoriteit Consument en Markt op 24 oktober 2023 om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Innovus Holding B.V. (gezamenlijk met al haar (directe en indirecte) dochtervennootschappen,“Innovus”) is een houdstermaatschappij van een groep actief op het terrein van ingenieursdiensten en civiele techniek. Innovus omvat onder andere MUG Ingenieursbureau en Zonneveld Ingenieurs. Convent Capital Management B.V. (“Convent”) is de enig (statutair) bestuurder van Innovus en heeft uitsluitende zeggenschap over Innovus. Convent is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij opgericht in 2011.
  • Movares Group B.V. (gezamenlijk met al haar (directe en indirecte) dochtervennootschappen, “Movares” of “Target”) is een Nederlands gespecialiseerd ingenieurs- en adviesbureau dat actief is op het gebied van spoor-, energie- en mobiliteitsinfrastructuur.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355