Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Innovus Holding mag Movares Group overnemen (concentratiebesluit)

Innovus Holding B.V. mag Movares Group B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 6 november 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Innovus Holding B.V.: (gezamenlijk met al haar (directe en indirecte) dochtervennootschappen,“Innovus”) is een houdstermaatschappij van een groep actief op het terrein van ingenieursdiensten en civiele techniek. Innovus omvat onder andere MUG Ingenieursbureau en Zonneveld Ingenieurs. Convent Capital Management B.V. (“Convent”) is de enig (statutair) bestuurder van Innovus en heeft uitsluitende zeggenschap over Innovus. Convent is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij opgericht in 2011.
  • Movares Group B.V.: (gezamenlijk met al haar (directe en indirecte) dochtervennootschappen, “Movares” of “Target”) is een Nederlands gespecialiseerd ingenieurs- en adviesbureau dat actief is op het gebied van spoor-, energie- en mobiliteitsinfrastructuur.
 

Documenten

Openbaar besluit Innovus (PDF - 94.96 KB)