Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Innova Energie neemt klanten EnergieFlex over

De curator van EnergieFlex heeft een nieuwe energieleverancier gevonden die de klanten van EnergieFlex overneemt. Vanaf 1 november 2018 worden zij klant van Innova Energie en ontvangen zij stroom en gas van Innova. Innova heeft een vergunning voor het leveren van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers.  

Overgangperiode

Tot en met 31 oktober is nog steeds sprake van een overgangsperiode. In deze periode blijven klanten van EnergieFlex stroom en gas ontvangen. Daarnaast kunnen de klanten van EnergieFlex in deze periode niet zelf overstappen. Zodra klanten aan Innova zijn overgedragen, krijgen zij hierover bericht. Zij kunnen dan besluiten om te blijven of om alsnog over te stappen naar een andere leverancier.

Informatie voor consumenten

Op ConsuWijzer.nl, het consumentenloket van de ACM, staat informatie over wat consumenten kunnen verwachten tijdens de overgangsperiode en na de overname. Vragen en antwoorden over de overname van EnergieFlex door Innova Energie op ConsuWijzer.nl

Kansen en keuzes

De ACM bevordert kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten. Als onafhankelijke toezichthouder maakt zij zich hard voor een goedwerkende economie. Ze zorgt ervoor dat consumenten voldoende keuze hebben, beschermd zijn tegen misleiding en goed geïnformeerd zijn over hun rechten.