Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Hasco wil Future Fuels Exploit overnemen (concentratiemelding)

Hasco N.V. wil uitsluitende zeggenschap over Future Fuels Exploit B.V verkrijgen. De bedrijven hebben op 25 augustus 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Hasco (Blue Sky en Stichting Administratiekantoor Blue Sky Management): is een investeringsmaatschappij met hoofdkantoor in BelgiĆ« en actief in BelgiĆ«, Nederland en Luxemburg. De portefeuille van Hasco ziet op vijf gebieden namelijk vloeibare brandstoffen, HVAC & koeling, hernieuwbare energie met een focus op zonne-energie systemen, logistiek en vastgoed.
  • Future Fuels Exploit: is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop en distributie van duurzame dieselbrandstoffen. De producten van Future Fuels Exploit worden via een netwerk van dealers en tankwagens over heel Nederland gedistribueerd. Future Fuels Exploit levert zowel duurzame brandstof als fossiele brandstof.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355