Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Hasco mag Future Fuels Exploit overnemen (concentratiebesluit)

Hasco N.V. mag Future Fuels Exploit B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 september 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Hasco (Blue Sky en Stichting Administratiekantoor Blue Sky Management): is een investeringsmaatschappij met hoofdkantoor in BelgiĆ« en actief in BelgiĆ«, Nederland en Luxemburg. De portefeuille van Hasco ziet op vijf gebieden namelijk vloeibare brandstoffen, HVAC & koeling, hernieuwbare energie met een focus op zonne-energie systemen, logistiek en vastgoed.
  • Future Fuels Exploit: is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop en distributie van duurzame dieselbrandstoffen. De producten van Future Fuels Exploit worden via een netwerk van dealers en tankwagens over heel Nederland gedistribueerd. Future Fuels Exploit levert zowel duurzame brandstof als fossiele brandstof.
 

Documenten

Openbaar besluit Hasco - Future Fuels Exploit.pdf (PDF - 96.24 KB)