Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Gimv wil Variass overnemen (concentratiemelding)

Gimv Nederland Holding B.V. wil Variass Group B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 18 mei 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Gimv: Gimv Nederland Holding B.V. is een entiteit van Gimv N.V. Gimv N.V. is een beursgenoteerde Europese investeringsmaatschappij. Gimv N.V. investeert in en werkt samen met bedrijven in 4 investeringsdomeinen: (i) Consumer, (ii) Health & Care, (iii) Smart Industries en (iv) Sustainable Cities. /li>
  • Variass: Variass is een in Nederland gevestigde onderneming. Variass ontwikkelt, industrialiseert, produceert en assembleert als Electronics Manufacturing Services (“EMS”)-provider elektronische componenten voor Original Equipment Manufacturers (“OEMs”). De OEMs die Variass bedient zijn nagenoeg allemaal actief in de sectoren: (i) gezondheidszorg (ii) defensie en (iii) industrie.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355