Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Gimv mag Variass overnemen (concentratiebesluit)

Gimv Nederland Holding B.V. mag Variass Group B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 1 juni 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig? 

  • Gimv: Gimv Nederland Holding B.V. is een entiteit van Gimv N.V. Gimv N.V. is een beursgenoteerde Europese investeringsmaatschappij. Gimv N.V. investeert in en werkt samen met bedrijven in 4 investeringsdomeinen: (i) Consumer, (ii) Health & Care, (iii) Smart Industries en (iv) Sustainable Cities. 
  • Variass: Variass is een in Nederland gevestigde onderneming. Variass ontwikkelt, industrialiseert, produceert en assembleert als Electronics Manufacturing Services (“EMS”)-provider elektronische componenten voor Original Equipment Manufacturers (“OEMs”). De OEMs die Variass bedient zijn nagenoeg allemaal actief in de sectoren: (i) gezondheidszorg (ii) defensie en (iii) industrie. 
 

Documenten

Gimv mag Variass overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 38.2 KB)