Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Fransen Gerrits Vastgoed wil J.A. Theeuwes overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Fransen Gerrits Vastgoed BV wil J.A. Theeuwes B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 5 april 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fransen Gerrits Vastgoed B.V.: De bedrijfsactiviteiten van deze ondernemingen hebben (mede via haar dochters: Fransen Gerrits B.V., Fierens Mengvoeders N.V., Fierens Transport N.V., Agra Fierens, Vikra Futter GmbH en Grüne Sicht Agrar und Handel GmbH) betrekking op de productie van veevoeders, de nationale en internationale handel in veevoeders en veevoedergrondstoffen industrie alsmede de transport van veevoeders.
  • J.A. Theeuwes B.V.: J.A.Theeuwes B.V. is moeder van Theeuwes Moonen N.V. in België waarover het 100% zeggenschap heeft. De bedrijfsactiviteiten van Theeuwes Moonen NV betreft de verkoop van mengvoeders en bedrijven van een winkel (dierenspeciaalzaak).

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355