Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Fransen Gerrits Vastgoed mag J.A. Theeuwes overnemen (concentratiebesluit)

Fransen Gerrits Vastgoed B.V. mag J.A. Theeuwes B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 20 april 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fransen Gerrits Vastgoed B.V.: De bedrijfsactiviteiten van deze ondernemingen hebben (mede via haar dochters: Fransen Gerrits B.V., Fierens Mengvoeders N.V., Fierens Transport N.V., Agra Fierens, Vikra Futter GmbH en Grüne Sicht Agrar und Handel GmbH) betrekking op de productie van veevoeders, de nationale en internationale handel in veevoeders en veevoedergrondstoffen industrie alsmede de transport van veevoeders.
  • J.A. Theeuwes B.V.: J.A.Theeuwes B.V. is moeder van Theeuwes Moonen N.V. in België waarover het 100% zeggenschap heeft. De bedrijfsactiviteiten van Theeuwes Moonen NV betreft de verkoop van mengvoeders en bedrijven van een winkel (dierenspeciaalzaak).
 

Documenten

Fransen Gerrits Vastgoed mag J.A. Theeuwes overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 39.05 KB)