Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Foreman Capital en Stichting Toekomst THB wil T.H.B. Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Foreman Capital B.V. en Stichting Toekomst THB wil T.H.B. Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 28 oktober de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Foreman Capital is een private equity investeerder die richt zich op het vervullen van de potentie van veelbelovende bedrijven.
  • Stichting Toekomst THB is aandeelhouder van T.H.B. Holding.
  • T.H.B. Holding is een aandeelhouder van dochterondernemingen DiBO, Frank, Reinigingspartner en Van den Borne. Zij ontwikkelen en produceren reinigingsmachines- en systemen. T.H.B. functioneert als shared service center van de operationele ondernemingen voor financiĆ«n, HR en IT. DiBO/Frank levert hogedrukreinigers, vloerreinigers, stoomreinigers, voertuigwasinstallaties en machines voor het verwijderen van onkruid aan zowel groothandelaren als retailers. Van den Borne is een technische groothandel op het gebied van pompen en (druk)leidingsystemen. Reinigingspartner is actief als groothandel in onderdelen en accesoires voor (hogedruk)reinigingsapparatuur.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355