Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Foreman Capital en Stichting Toekomst THB mogen T.H.B. Holding overnemen (concentratiebesluit)

Foreman Capital B.V. en Stichting Toekomst THB mogen T.H.B. Holdng B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 november 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Foreman Capital is een private equity investeerder die richt zich op het vervullen van de potentie van veelbelovende bedrijven.
  • Stichting Toekomst THB is aandeelhouder van T.H.B. Holding.
  • T.H.B. Holding is een aandeelhouder van dochterondernemingen DiBO, Frank, Reinigingspartner en Van den Borne. Zij ontwikkelen en produceren reinigingsmachines- en systemen. T.H.B. functioneert als shared service center van de operationele ondernemingen voor financiĆ«n, HR en IT. DiBO/Frank levert hogedrukreinigers, vloerreinigers, stoomreinigers, voertuigwasinstallaties en machines voor het verwijderen van onkruid aan zowel groothandelaren als retailers. Van den Borne is een technische groothandel op het gebied van pompen en (druk)leidingsystemen. Reinigingspartner is actief als groothandel in onderdelen en accessoires voor (hogedruk)reinigingsapparatuur.
 

Documenten

Foreman Capital en Stichting Toekomst THB mogen T.H.B. Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.83 KB)