Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Flexcraft Group mag Axidus Groep en rechten en plichten van Flexcy Rent overnemen (concentratiebesluit)

Flexcraft Group mag Axidus Groep en rechten en plichten van Flexcy Rent B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 mei 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Flexcraft Group B.V.: is actief op het gebied van werving, selectie, bemiddeling en begeleiding van Europese uitzendkrachten. Flexcraft biedt daarnaast ook werken & leren trajecten aan voor uitzendkrachten en ZZP'ers. Flexcraft richt zich daarbij met name op arbeidskrachten die werkzaam zijn in de bouw, techniek en industrie. Flexcraft is met name actief in Nederland, maar heeft ook een vestiging voor werving en selectie in Polen.
  • Axidus Groep: is een uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op de AGF-sector, de non-foodsector, de logistieke sector en de technische sector. Bovendien biedt Axidus voor haar eigen flexwerkers opleidingsfaciliteiten, integratiemogelijkheden en aanvullende begeleiding. Axidus Groep is met name actief in Nederland, maar heeft ook een vestiging in Polen (sourcing office)':
  • Flexcy Rent: is actief op het gebied van ongeregeld personenvervoer over de weg. Flexcy Rent leaset op dit moment (operationeel) 84 voertuigen van externe leasemaatschappijen die vervolgens worden ingezet voor en door de werknemers van de Uitzendvennootschappen.
 

Documenten

Flexcraft Group mag Axidus Groep en rechten en plichten van Flexcy Rent overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 38.55 KB)