Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

FIELDS Group II wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

FIELDS Group II B.V. wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group B.V. De bedrijven hebben op 29 november 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Fields is een Nederlandse investeerder die zich richt op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Fields heeft één gecontroleerde deelneming die actief is in de uitzendbranche; dit betreft Opus People. Opus People levert uitzendkrachten voor (relatief) ongeschoold werk in de voedselproductie, techniek en logistiek. Ook neemt Opus People bij veel van haar afnemers het vervoer van de uitzendkrachten en interne capaciteitsplanningsactiviteiten op zich. Opus People is niet actief op het gebied van payrolling.
  • Logistic Force en haar in(directe) dochterondernemingen zijn actief op het gebied van uitzenden, werven en trainen van blue collar personeel. Logistic Force richt zich hierbij met name op het verbinden van personeel en bedrijven in de transport en logistiek. Logistic Force is niet actief op het gebied van payrolling.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355