Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

FIELDS Group II mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group (concentratiebesluit)

FIELDS Group II B.V. mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group B.V. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 13 december 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Fields is een Nederlandse investeerder die zich richt op het deelnemen in en verder ontwikkelen van bedrijven met potentieel. Fields heeft één gecontroleerde deelneming die actief is in de uitzendbranche; dit betreft Opus People. Opus People levert uitzendkrachten voor (relatief) ongeschoold werk in de voedselproductie, techniek en logistiek. Ook neemt Opus People bij veel van haar afnemers het vervoer van de uitzendkrachten en interne capaciteitsplanningsactiviteiten op zich. Opus People is niet actief op het gebied van payrolling.
  • Logistic Force en haar in(directe) dochterondernemingen zijn actief op het gebied van uitzenden, werven en trainen van blue collar personeel. Logistic Force richt zich hierbij met name op het verbinden van personeel en bedrijven in de transport en logistiek. Logistic Force is niet actief op het gebied van payrolling.
 

Documenten

FIELDS Group II mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Logistic Force Group (concentratiebesluit) (PDF - 43.73 KB)