Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Essent Energy Next Solutions mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over E4A (concentratiebesluit)

Essent Energy Next Solutions mag uitsluitende zeggenschap verkrijgen over E4A. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 2 november 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Essent Energy Next Solutions B.V.: is actief in het aanbieden van HVAC (Heating, Ventilation en AirConditioning), zonne-energie, isolatie en energieadvies diensten en producten aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Essent is een leverancier van elektriciteit en gas aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland.
  • E4A B.V.: de activiteiten zijn: Solar Concept verkoopt, plaatst en onderhoudt zonnepanelen aan en voor particuliere en (in beperktere mate) zakelijke klanten in Nederland. Dat Doen Wij en Dat Doen Wij Schaijk leveren diensten voor de inkoop, plaatsing en het onderhoud van zonnepanelen als (intra-groep) onderaannemer voor Solar Concept. Sora Comfort staat los van Solar Concept en verkoopt en plaatst warmte-, koel- en vriesapparaten.