Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Emil Frey Vastgoed wil K2M Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Emil Frey Vastgoed B.V. wil K2M Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 1 november 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Emil Frey Vastgoed B.V. is een dochter van Adimo B.V. Adimo B.V. is een zustermaatschappij van Emil Frey Nederland N.V. Emil Frey Nederland N.V. is een dealerholding die twaalf verschillende automerken vertegenwoordigt op 56 locaties in Nederland. Emil Frey Nederland is in Nederland ook actief als groothandelaar van autoaccessoires en aanverwante diensten in het IAM kanaal, autoschadehersteller en op het gebied van de import en export van auto’s. Emil Frey Nederland heeft tevens een autoleasebedrijf.
  • K2M Holding B.V. en haar Nederlandse dochterondernemingen Autobedrijf Keram Heerlen B.V., Auto A-Z Heerlen B.V., Autobedrijf Keram Maastricht B.V., Keram Motorrad B.V. en Keram Schadeherstel B.V. en haar Duitse dochter Auto A-Z Aachen GmbH (gezamenlijk genoemd “Keram”) is een autodealer met twee vestigingen in Maastricht en Heerlen en verkoopt de merken BMW en MINI. Verder is zij actief als autoschadehersteller en op het gebied van de import en export van auto’s. Tevens is zij dealer van motorrijtuigen van het merk BMW.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355