Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Emil Frey Vastgoed mag K2M Holding overnemen (concentratiebesluit)

Emil Frey Vastgoed B.V. mag K2M Holding B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 17 november 2021 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Emil Frey Vastgoed B.V. is een dochter van Adimo B.V. Adimo B.V. is een zustermaatschappij van Emil Frey Nederland N.V. Emil Frey Nederland N.V. is een dealerholding die twaalf verschillende automerken vertegenwoordigt op 56 locaties in Nederland. Emil Frey Nederland is in Nederland ook actief als groothandelaar van autoaccessoires en aanverwante diensten in het IAM kanaal, autoschadehersteller en op het gebied van de import en export van auto’s. Emil Frey Nederland heeft tevens een autoleasebedrijf.
  • K2M Holding B.V. en haar Nederlandse dochterondernemingen Autobedrijf Keram Heerlen B.V., Auto A-Z Heerlen B.V., Autobedrijf Keram Maastricht B.V., Keram Motorrad B.V. en Keram Schadeherstel B.V. en haar Duitse dochter Auto A-Z Aachen GmbH (gezamenlijk genoemd “Keram”) is een autodealer met twee vestigingen in Maastricht en Heerlen en verkoopt de merken BMW en MINI. Verder is zij actief als autoschadehersteller en op het gebied van de import en export van auto’s. Tevens is zij dealer van motorrijtuigen van het merk BMW.
 

Documenten

Emil Frey Vastgoed mag K2M Holding overnemen (concentratiebesluit) (PDF - 36.7 KB)