Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

DJV Holding wil Karpack overnemen (concentratiemelding)


Wat staat er in de melding?

DJV Holding B.V. (De Jong Groep) wil Karpack B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 27 september 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • DJV Holding (De Jong Groep): produceert en levert (golf)karton en verpakkingen voor de food- (waaronder AGF) en non-food industrie en voor e-commerce. Ook houdt De Jong Groep zich bezig met de omzetting van recyclebaar papier in materiaal voor (golf)karton ("CCM"), de omzetting van CCM in (golf)kartonnen platen, en de omzetting van (golf)kartonnen platen in (golf)kartonnen verpakkingen.
  • Karpack: vouwt, lijmt en stikt (golf)kartonnen platen tot verpakkingen voor de food- (inclusief AGF) en non-food industrie en voor e-commerce, en is daarmee feitelijk alleen actief in de laatste fase van het productieproces. Karpack distribueert ook de verpakkingen die zij in elkaar heeft gezet.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355