Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

DJV Holding mag Karpack overnemen (concentratiebesluit)

DJV Holding B.V. mag Karpack B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 17 oktober 2022 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • DJV Holding (De Jong Groep): produceert en levert (golf)karton en verpakkingen voor de food- (waaronder AGF) en non-food industrie en voor e-commerce. Ook houdt De Jong Groep zich bezig met de omzetting van recyclebaar papier in materiaal voor (golf)karton ("CCM"), de omzetting van CCM in (golf)kartonnen platen, en de omzetting van (golf)kartonnen platen in (golf)kartonnen verpakkingen.
  • Karpack: vouwt, lijmt en stikt (golf)kartonnen platen tot verpakkingen voor de food- (inclusief AGF) en non-food industrie en voor e-commerce, en is daarmee feitelijk alleen actief in de laatste fase van het productieproces. Karpack distribueert ook de verpakkingen die zij in elkaar heeft gezet.
 

Documenten

Openbaar besluit melding DJV Holding - Karpack (PDF - 38.16 KB)