Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Catom wil Slurink overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Catom B.V. wil Slurink Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 13 september 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Catom is met haar dochtervennootschappen actief op het gebied van de in- en verkoop van motorbrandstoffen en smeermiddelen, (voornamelijk) ten behoeve van wegvervoer. Zij levert in dat verband o.a. aan oliehandelaren, (onafhankelijke) tankstations, (groot)zakelijke eindgebruikers en automobilisten. Zij exploiteert eigen tankstations onder de naam OK. Daarnaast levert Catom brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen voor de scheepvaart (binnenvaart en visserij) aan handelaren en zakelijke eindgebruikers.
  • Slurink is mede via haar dochtervennootschappen actief op het gebied van de in- en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen voor de scheepvaart (binnenvaart en visserij). Zij levert zowel aan handelaren als aan zakelijke eindgebruikers.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355