Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Biltz NL Topholding wil IJbouw Groep overnemen (concentratiemelding)

Biltz NL Topholding B.V. (als onderdeel van Nordian Fund lll Coóperatief) wil lJbouw Groep B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 19 december 2022 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Biltz NL Topholding B.V. biedt renovaties en onderhoudsdiensten aan. Hun werkzaamheden bestaan onder meer uit planmatig onderhoud, renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, brandpreventie, stoffeerwerken projectinrichting. Biltz NL Topholding B.V. is een onderdeel van Nordian Fund lll Coóperatief U.A.. Nordian is een investeringsmaatschappij met een porfolio van uiteenlopende sectoren.
  • lJbouw Groep B.V. is een bouwonderneming die gericht is op klein bouw, onderhoud, beheer, verduurzaming, bouwkundige en industriële projecten. De werkzaamheden voeren ze voornamelijk uit voor overheids-,zorg- en onderwijsinstellingen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355