Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Biltz NL Topholding mag IJbouw Groep overnemen (concentratiebesluit)

Biltz NL Topholding B.V. mag IJbouw Groep B.V. overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op 11 januari 2023 besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over. Het besluit van de ACM vindt u als bijlage onderaan deze pagina.

  • Biltz NL Topholding B.V. biedt renovaties en onderhoudsdiensten aan. Hun werkzaamheden bestaan onder meer uit planmatig onderhoud, renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, brandpre-ventie, stoffeerwerken projectinrichting. Biltz NL Topholding B.V. is een onderdeel van Nordian Fund lll CoĆ³peratief U.A. Nordian is een investeringsmaatschappij met een porfolio van uiteenlo-pende sectoren.
  • lJbouw Groep B.V. is een bouwonderneming die gericht is op klein bouw, onderhoud, beheer, verduurzaming, bouwkundige en industriĆ«le projecten. De werkzaamheden voeren ze voornamelijk uit voor overheids-, zorg- en onderwijsinstellingen.
 

Documenten

Openbare besluit website melding Biltz NL Topholding (PDF - 40.83 KB)